Poiste B vanuseklassis toome veel esile kaks noorimat osavõtjat: Karl-Martin Krapp ja Andre Aasaroht julgevad võistelda endast 3-4 aastat vanemate poistega.

Need nimed tasub tulevikus meelde jätta. Vaatamata vanusele ponnistati juba teist aastat kaasa teha.

Mõlemad poisid tegid enda isiklikud rekordid, mille Karl-Martin ületas pea kahekordselt.

Tüdrukute B vanuseklassis oli Saarde vallast ainsana võistlustules Pille-Riin Oja. Vaatamata neljandale kohale mitmevõistluses on Pille-Riin koos Luise Mariaga 2013 Saarde Atleedi rändkarikate võitjad, millega kaasnesid SPORTLANDI poolt välja pandud võistlusdressid. Naistest saavutas mitmevõistlusel esikoha Kristiina Vinkel ja kolmanda Mari-Liis Kaljur. Teise koha võitnud Adeele Arnek Tahkurannast pälvis Saarde Atleedi rändkarika juba seitsmendat korda. Kõrgetasemeline oli ka meeste võistlus.

Kolm esimest ületasid seni kehtiva mitmevõistluste rekordi. Väga tasavägise võistluse esikoha pärast lõpetas Jarmo Harjaka (SK Altius) vigastus ja edasisel võitjal Kaijo Killingul (Audru) tuli võistlus lõpetada juba suuri riske võtmata.

Saarde Atleedi 2013 rändkarikale ja auhindadele käis tihe rebimine viimaste meetriteni Hendrik Hunti (Häädemeeste) ja Paavo Vaheri (Sauga) vahel. Mõlemad tegid väga head 1500 m, aga peaauhind siiski Paavo Vaherile, kes esindab sageli ka SK Saardet. Saarde valda esindasid veel meestest Marek Kartau (13.) ja Kristjan Pärn (15.), poiste B vanuseklassis Tauno Kase (4.), Madis- Mattias Lind (5.), Allan Rist (6.) ja Romet Leets (8.).

Suured tänud eelkõige abivalmitele kohtunikele, samuti Saarde Vallavalitsusele toetuse eest auhinnalaua katmisel!

Tulemused ja pildigalerii on vaatamiseks www.sksaarde.ee