Nendest märksõnadest annab viiekäigulisel õhtusöögil muu hulgas kokku seada sellised road nagu kõrvitsasupp mee, sidruni, kitsepiima ja kakaoga ning veiseneeru hautis röstitud kartulikreemi ja salatiga.

Ants Uustalu märkis, et suvel, kui restoran oli avatud õues kuuri all, jäi klientidega suhtlemiseks vähem aega, sest lõviosa ajast toimetas kokk köögis. Nüüd aga, mil söögiruum on majas, köögi kõrval toas, on samal ajal roogade ettevalmistusega hea ka külalistega juttu ajada. Seda, et kokk külalistega vahetult suhtleb, peab Ants Uustalu väga oluliseks.

Suvist hooaega loeb Ööbiku talu peremees igati kordaläinuks. Kohad olid juba pikalt ette broneeritud ja uute külastajate kõrval oli ka neid, kes rohkem kui üks kord pop-up restorani hõrku roogi nautima tulid.

Ka sügis-talvine hooaeg tõotab tulla tihe, sest novembri lõpuni on lauad kinni pandud, kuid alati võib ette tulla, et mõned kohad vabanevad. Suvel mahutas nostalgiline kuurialune umbes kakskümmend inimest, tubasesse popup restorani mahub inimesi aga poole vähem. Seetõttu peaks kohad juba varakult kinni panema.

Ööbiku gastronoomiatalu kasutab suures osas kohalike tootjate käest saadud toiduaineid ja eelistab alati kodumaist toorainet.