Koolitusel osalejad said degusteerida üle kümne erineva pagaritoote Eesti Pagarilt. Mõni leivasort, nagu šokolaadi leivake, oli paljudele üllatuseks. Täpsustamisel on kuupäev, kui saame tutvuda ettevõtte tööga ka kohapeal. Täname Moonika Albergi ja Eesti Pagar AS koostöö eest.

Köögiviljapäeval õpiti valmistama boršisupi hoidist. Viimases kokanduse tunnis konserveeriti kõrvitsat ja õpetati kõrvitsasuppi keetma. Plaanis on veel õuna-, kapsa- ja jõuluroogade valmistamise koolitused. Õpiringide juhendajaks on Vaike Põldemaa.

Kohaliku omaalgatuse programmi esitatud projekti "Kokanduse õpiring" eesmärgiks on talveks erinevate puu- ja köögiviljade säilitamisvõimaluste õpetamine. Täname projekti toetanud Kodanikuühiskonna Sihtkapitali - KYSK.

Jälgi reklaami ja tule koolitusele!

MTÜ Allikaveed tänab Stik-Elekter AS sponsorluse korras külaruumi uue juhtmestiku ja valgustuse paigaldamise eest.