Praeguseks on Mihkel noor eesti rallikrossisõitja, kelle nimi on jõudnud mitmesse tuntud autoajakirja. Alates käesolevast aastast osaleb Mihkel Olerexi Eesti meistrivõistlustel. Mihkel on andekas poiss ja on oma 4 etapiga toonud koju 4 karikat.

Noorteklass rallikrossis on põnev ja pusklemist rajal palju. Staažikamatel on tükk tegemist, et Mihklit tagasi hoida.

Missos toimunud Olerexi Eesti MV 7. etapil saavutas Mihkel Junior 1600 klassis 1. koha, mil ta sõitis alles kolmandat võistlust.

Kulbilohu rajal peetud hooaja viimasel Eesti MV rallikrossietapil sai Mihkel juunioride klassis taas esikoha. Kuid see pole veel kõik. Lisaks rallikrossile on Mihkel võistelnud ka sprindis ja toonud selles võistlusalas koju 4 karikat.

Autospordiga tegelemine sellisel tasemel nagu Mihkel, nõuab tohutut majanduslikku pingutust, samuti tuleb end hoida füüsiliselt tugevas vormis. Seda kõike Mihkel suudab, sest jonni tal jätkub. Tuleb kiita tublisid vanemaid Kristat ja Tarmot, kes on omalt poolt loonud võimalused Mihklil tegeleda alaga, mis noormehele meeldib.

Ka vallavalitsus toetab omalt poolt noorte huviringides osalemist igakuuliselt. Summa pole kindlasti piisav selleks, et kõik kulutused kataks, kuid abiks ikka.

Mihkel Varul on üks meie valla noortest, keda tunnustada. Lisaks tõsisele koolitööle kulub ülejäänud aeg ralliauto eest „hoolitsemisele".