II advendil toimus pensionäride jõulupidu, mida kaunistasid muusikaliselt meie vahvad ja andekad laululapsed, kes laulsid ja mängisid pilli. Peaesinejateks aga olid Reet Linna ja Tõnu Raadik. Reet Linna lõi oma juttude ja lauludega saali mõnusa ja sõbraliku õhkkonna, mida täiendasid Tõnu Raadiku kaunid viiulihelid. Nagu õigele jõulupeole kohane, pakuti seapraadi ja sai tantsu lüüa.

III advendil toimus Konguta Rahvamajas laulustuudio jõulu­kontsert. Laulustuudio tegutseb vaikselt oma igapäevases rüt­mis ja tulemusi saamegi nautida kontsertidel. Seekord astus lavale kokku 34 laululast, küll ansamblite kooseisus kui solisti­dena. Iga esineja sai jõuluvanalt paki ja paki saajaid oli teisigi.

Kongutas on alati aus hoitud laulmist ja pillimängu ning seda traditsiooni me kindlasti jätkame. Hea töö laululastega kannab ka vilja. Hea meel on teatada, et Konguta Rahvamaja laulutüd­ruk Marta Külaots saavutas vabariiklikul lauluvõitslusel Jõulu­täht 10-12 aastaste lauljate seas I koha. Marta pääses ka Eesti suurima lauluvõistluse Saaremal toimuva Solistica finaali, kuhu pääseb demovoorust 15 laululast. Palju õnne ja tänu Martale, Merilinile ja Evaldile tubli töö eest.