-
elutööpreemia
. Oma aastatepikkuse tööga on ta aidanud kaasa noorte igakülgsele arenemisele spordi valdkonnas. 1998. aastast korvpallitreenerina juhendab ta Puka Keskkoolis tüdrukute ja poiste korvpallitreeninguid. Tema juhendamisel on aastaid Puka Keskkooli õpilased olnud maakonnas korvpallis esirinnas.

Timo Laks - preemia lootustandvale noorele, Eesti koondise liikmena võitis ta 5. oktoobril maailmameistrivõistlustel tuletõrjespordis Lõuna-Koreas meeskondlikul alal mootorpumbaga hargnemises hõbemedali. Timo on osalenud järjepidevalt Baltimaade meistrivõistlustel ja maailmameistrivõistlustel tuletõrjespordis. Lisaks muidugi Eestis korraldatavatel võistlustel: Eesti meistrivõistlustel, karikavõistluste etappidel ja talvistel sisevõistlustel.

Valgamaa Spordiliit autasustas maakonna 2013. aasta edukamaid sportlasi

Puka vallast said autasud:

Parim naissportlane - Aili Popp. Ta on edukalt võistelnud mitmeid aastaid nii Eestis ja kui ka väljaspool Eestit. 2013. aastal lasketulemused: Eesti meistrivõistlused: Eesti meister kombilaskmises (kombineeritud jahipraktiline laskmine, mis koosneb haavli ja vindi laskmisest) Eesti meister jooksva põdra (JP4) laskmises. Ungaris Euroopa meistrivõistlused kombilaskmises - 3. koht.

Parim tehnikasportlane - Timo Laks. Eesti koondise liige.

Naisveteranidest teine - Ene Aigro. On edukalt võistelnud Eestis ja väljaspool Eestit. 2013. aasta parimad tulemused suusatamises: Eesti veteranide meistrivõistlustel 3 km II koht; Itaalias veteranide maailmavõistlused IV koht.

Parim veteranide võistkond - Korvpalliklubi RIBI. EMV korvpallis seenioritele 40+ kuldmedal hooajal 2012/13, World Masters Games Torino 2013 Seeniorid 40+ kuldmedal - Tarmo Areng, Elmo Kaart, Allan Kuljus, Indrek Leppik, Toomas Liivak, Priit Lokutshievski, Priit Punga, Raul Suurorg, Kuuno Toming, Andrus Renter, Andreas Kaasik, Priit Saaron.

Tüdrukute A-klassis kolmas koht - Anna-Liisa Kärson. Mäesuustamine Osaleb Eestis, Lätis ja Soomes mäesuusatamisvõistlustel, 2013. aasta parim tulemus Eesti noorte MV-l esikohad slaalomis, suurslaalomis ja ülisuurslaalomis.

Üllatajana - Laura Melk. Parimad tulemused 2013. aastal - Valgamaa koolinoorte 2013. aasta individuaal-võistkondlikud meistrivõistlused õhupüssist laskmises: T 8.-9. klassi arvestuses I koht, võistkonna koosseisus I koht; Eesti Koolispordi Liidu laskevõistlusel I koht, võistkonna koosseisus III koht.