Uus kiirabiteenuse pakkuja meie regioonis ei soostunud üle võtma ei kiirabitehnikat ega kiirabiseadmeid. Ka koolitatud ja kohalikke olusid tundvat personali ei võetud täies koosseisus uude äriühingusse üle, millest on tõesti kahju. Loodetavasti ei halvene nende suurte muutuste tõttu kiirabiteenuse kvaliteet ja inimesed saavad ka edaspidi kohapeal, aadressil Jaama 1 (Grossi toidupoe hoone II korrusel), vajalikku abi.

Tapa Haigla tänab oma endisi kolleege ja soovib kõigile meelerahu, head tervist ja edu ettevõtmistes. Neile meie endistele kolleegidele, kes jätkavad kiirabitööd Tapal või kusagil mujal, soovime jõudu ja jaksu seda rasket tööd teha. Tapa Haigla omakorda mõtleb sel aastal uute arengute suunas.

Soovime nüüd senisest veelgi enam pakkuda hoolekandeteenust, mille järele on vallas nõudluse tõus. Kesk tänava majas, mis on tegutsenud 20 aastat, pole hoolekandeteenuse laienemiseks võimalusi, Tapa Haigla saab olla selles osas abiks. Endiselt jätkame perearstidele vajalike uuringute, nagu röntgen, ultraheli, maosooleuuringud, laborianalüüsid, osutamist. Erialaarstide vastuvõtud Tapa Haiglas jätkuvad endiselt märtsikuu lõpuni, nende jätkumine aprillist sõltub uutest Haigekassa lepingutest ja Sotsiaalministeeriumi poliitikast.

Meie oleme valmis kirurgi (1530 vastuvõttu 2013. a), neuroloogi (180 vastuvõttu 2013. a), kõrva-nina-kurguarsti (520 vastuvõttu 2013. a) ja taastusravi arsti (98 vastuvõttu ja 1960 teenust 2013. a) vastuvõtte Tapa Haiglas jätkama. Tapa Haiglas on ka günekoloogi vastuvõtud tänu era-arst Liivi Mitile, kes käib Tapale Tallinnat ja on Haigekassaga eralepingus meilt ruume rentides. Eriarstide vastuvõttude jätkamist Tapal peame me väga oluliseks, sest Rakvere Haiglasse on pikk ja kulukas tee minna. Iseasi on see, kuidas see otsustajate Sotsiaalministeeriumi ja Haigekassa poolt paistab.

Kõigile Tapa valla elanikele soovib Tapa Haigla pere hoolivust enese ja oma lähedaste suhtes ning head tervist läbi tervislike eluviiside.