Nii andis Urmas Liitmäe ansamblile üle oma valmistaud puidust verstaposti ja Riina Rasva valmistas „Police" pildiga suure pidupäevatordi, mis peo avalaulu ajal publiku aplausi saatel lavale toodi. Ning loomulikult ei saa kirjeldada seda aplausi ja tänu millega publik ansamblit laval tervitas.

Vanadele ja uutele ansambli fännidele veidi meenutuseks mõningaid seiku ansambli kujunemisloost.

Ansambel loodi 1986. aasta jaanuaris. Andrus Kanter meenutab ansambli algust. „Täpset kuupäeva ei mäleta ju ta vist jaanuaris oli aga ühel õhtul, kui mõisast autokoolist tulin, korjas Raivo mind auto peale ja tegi ettepaneku pilli mängida. Prooviruum asus tol ajal „Vabaduse" kolhoosi kontoris. Trummid ja mingisugused kitarrid olid kah olemas. Alguses mängisin akordionil, mõne aja möödudes sain Kivi-Vigala koolist oma esimese elektrioreli „Junost". Ja nii läks. Proovi sai esimesel aastal tehtud enam-vähem igal õhtu. Hiljem natuke harvemini." Vahepeal harjutati Sipa kultuurimajas ja kui Vana-Vigala Rahvamaja valmis sai, siis hakati proove tegema seal. Ansambel tegutses aktiivselt pea 15 aastat, selle ajaga käidi esinemas kolhoosi- ja koolipidudel, pulmadel ja juubelitel. Vahel jagus mänge igaks nädalavahetuseks. Paraku muutus koos eelmise riigikorraga lagunemisega ka ansambli tegevus. Noortel muusikutel tuli leida tööd väljaspool Vigalat ja nii lahkusid paljud ansambli liikmed piirkonnast, kas siis tööle või siis jäädavalt. Üha harvemaks muutusid proovid ja ka esinemiskutseid jäi vähemaks. Nii ongi peale aktiivset tegevust koos käidud vaid üksikute esinemiste korraldamiseks.

Aastal 2014 oli ansambel laval koosseisus: Raivo Kalso, Valdo Nööp, Veljo Nööp, Vello Teern ja Andrus Kanter. Aktiivsemalt tegelevad muusikaga tänasel päeval Raivo Kalso ja Andrus Kanter.

Kanter tegeleb tänaseni muusikaga ja teda on näha olnud erinevate ansamblite koosseisus ka aegajalt televiisoriekraanilgi pilli mängimas. Andrus on mänginud ansamblites „Agent M" ja „ 4 Tankisti & Rebane". Raivo on olnud ansambli hing ja liider selle algusest peale. Pärast „Polic" tegevust ei visanud ta pilli nurka, vaid käis pidudel mängimas nii üksi kui koos klassivend Meelis Pappega.

Raivo on välja andnud 2 CD plaati: esimene ansembel „Polic" parimate lugudega, teine ka omaloomingut sisaldavat „Üksik Muusik". Raivo näeb enda tuleviku järgmiselt: „2014 tegelen võimalikult palju muusikaga, kavatsen RMP reorganiseerida (võtan ühe liikme juurde)". Ansambli taastulemised rahva ette on saanud teoks just tänu Raivole ja tundub, et neid kavatseb ta veel korduvalt korraldada: „Peoga jäin väga rahule ja kui logistiliselt võimalik kavatseme Polic'iga teha vähemalt ühe peo aastas. Tänud kõigile kes meid vaatama tulid."

Seega armas Vigala rahvas on, mida oodata!