Ago Anderson: "Ütleme ikka kivi kotti ja lant põhja."

Sepo Seeman: "Ago on ise rohkem kalamees ja tal on selles valdkonnas enam kogemusi. Usun aga, et tänases päevas on piisavalt sooja auru, mis kalapüüdjaid liitma peaks."

Räägime täpsemalt isiklikest suhetest kalapüügiga ja arvamustest kalameeste kohta?

Sepo Seeman: "Pärnu linnapildis annavad sageli tooni sikutimehed. Ega nad omavahel palju ei räägi, pilgud on ikka ühte kohta suunatud. Kolleeg Jüri Vlassovilt kuulen, et Audru kandis kohtab sageli Lätimaalt tulnud kalamehi, kes teadaolevalt peaksid üsna palju kala püüdma ja sellega ka küllaltki palju teenima. Eesti kalapüügikultuuri võrdkuju on kahtlemata Vladislav Koržets. Kui ajakiri Kroonika korraldab seksikate konkurssi, siis Vladislav Koržetsile võiks seal esikoha anda. Ise ma sagedane kalamees pole. Küll aga laulan ansamblis "Kala"."

Ago Anderson: "Kalapüük on üks hobidest. Näitlejatöö ja muudegi tegemiste kõrvalt ei jää selleks just kuigi palju aega. Nii lähen kalale tavaliselt siis, kui sõber kutsub."

Kas "Kuldkalale" võtsite püügivahendid ka ise kaasa?

Ago Anderson: "Ma arvan, et kalapüüdmiseks ei jää aega. Kui seda peaks tekkima, loodame püügivahendit mõnelt lahkel inimeselt laenata."

Missuguseid mõtteid tekitab festivali toimumiskoht Viljandi linn ja Viljandi järv?

Sepo Seeman "Viljandi järv on väga ilus koht. Selle lähedal paiknevad Sammuli puhkeküla ja tenniseväljak. Muide, olen mõelnud, et kunagivõiks Viljandi järve äärde ka kinnistu osta."

Ago Anderson: "Minulgi on Viljandi järve ja selle ümbrusega meeldivad kokkupuuted olnud. Mu isa oli käsipallitreener, mistõttu viibisin sageli Viljandi järve ääres treeninglaagris."