Lõuna-Mulgimaa Puuetega Inimeste Ühingu liikmeskond koosneb puudega ja eakatest inimestest. Kaasa lööma on oodatud ühingu tegemistesse ka kõik teised soovijad. Ühingu tegevuse eesmärk on inimeste kodust välja toomine, et siis koos lihtsalt juttu ajada või ka mõnd huvitavat esinejat kuulata. Kodus on meil kõigil kindlasti kõige parem ja turvalisem olla, aga koos käimisest saab uut energiat, on põhjust ennast „üles lüüa" ja koos juttu puhuda. Selle eest, et kõik ikka kohale saaksid, hoolitseb Mari ja suur tänu talle! Alati on tee ja kohvi kõrvale pakutud maitsvaid suupisteid, suured tänud Selmale.

Jaanuarikuus käis meil külas Evi Repponen. Ta tutvustas Abja-Vanamõisa külaseltsi tegemisi. Põnevamad seltsi tegevused ja kohtumised olid jäädvustatud albumisse. Väga kosutav oli kogeda, et alati polegi vaja suuri rahasummasid, vaid lihtsalt hakkajaid inimesi, kes hoolivad oma külast ja selle elanikest. Toredad pildid rääkisid sellest, et isetegemise rõõm on selles külas säilinud ja paljud elanikud löövad seltsi tegemistes kaasa.

Veebruarikuisel kokkusaamisel oli külaliseks Guldar Järve. Vaatasime koos videot väga raske puudega mehest, kes on sündinud käte ja jalgadeta.

Vaatamata oma puudele, on mees elanud täisväärtuslikku elu. Juba lapsest peale kasvatasid vanemad teda nagu tavalist last ja võimaldasid talle täisväärtusliku lapsepõlve. Praeguseks on mees õnnelikus abielus ja kasvatavad koos väikest tütart. See video pani mõtlema, et igas olukorras saab hakkama, lihtsalt peab ise väga tahtma. Guldaril oli ka kaasas kitarr, mõnus oli koos mõned laulud laulda.

Veebruari lõpus ja märtsikuus on kavas ühiskülastus Endla teatrisse.

Ühingu liikmete hulgas on ka neid, kes meelsasti teevad käsitööd. Päevakeskuses on üleval teljed, kus valmivad imeilusad saunalinad, sõbad, kaltsuvaibad. Igaühel on võimalus leida endale meeldiv tegevus.