Sel aastal alustas uuesti tegevust male- ja kabering Martin Linderi juhendamisel. Lisaks oma noorte vahel toimuvatele turniiridele on plaanis osaleda ka sel kevadel toimuval koolidevahelisel malevõistlusel.

Lisaks käelisele tegevusele saavad noored tegeleda torupilli mängimisega ja tänavatantsuga. Pisemad, kellele torupill veel üle jõu käib, mängivad plokkflööti. Torupillide huviringi juhendab Kristel Kutser.

Alates eelmise aasta sügisest on noortel võimalik Abjas tegeleda ka tänavatantsuga. Ringi juhendab Liisa London Viljandi tantsustuudiost MTÜ Dancecall. Hetkel toimuvad tantsutrennid Abja gümnaasiumi ruumides noortele alates IV klassist. Noortekeskuses tegutseb veel Abja Fotoklubi, kes pidas äsja oma esimest sünnipäeva.

Mõned fotoklubi aktiivsed liikmed tegelevad lisaks veel ka filmindusega. Koos MTÜ-ga Abja Kultuurisepad on valminud mitu videoklippi sarjas „Mede inimese".

Ootame kõikidesse ringidesse aktiivsemat osavõttu ning initsiatiivi uuteks tegevusteks nii noortelt kui ka täiskasvanutelt. Teretulnud on ka kõik uued ideed ja ettepanekud.

Noortekeskuse tegemiste ja võimalustega saab tutvuda lisaks veel ka noortekeskuse uuel kodulehel http://noortekeskus.abja.ee/ ning Abja noortekeskuse facebooki lehel.