1970ndatel aastatel leiutasid Le Beccherie toonased omanikud Ada ja Aldo Campeol ning kondiiter Roberto Linguanotto ühe tänaseks kõige kuulsama Itaalia ekspordiartikli - kohvimaitselise tiramisu-nimelise magustoidu.

Hoolimata magusroa rahvusvahelisest edust, tuleb kohal, kus see ellu kutsuti, uksed kinni panna. Carlo Campeol, Le Beccherie praegune omanik ja tiramisu loojate lapselaps, süüdistab kurvas lõpus finantskriisi.

"Klientide hulk on langenud. Poliitikud, ärimehed ja rahvas ei tule enam meie juurde," kaebas ta. "Selle asemel, et tulla restorani, lähevad nad baaridesse "laiendatud eelroogasid" sööma. Poolfabrikaatidest valmistatud ja mikrolaineahjus üles soojendatud odavaid toite pakutakse tema sõnul igal pool.

Samas loodab Carlo Campeol restoraniäris tegutsemist jätkata. "Hakkan teistele õpetama, kuidas vigu vältida," sõnas ta.

Enda suurimaks veaks loeb Campeol seda, et laskis ennast kaasa haarata emotsioonidest ja traditsioonidest, ajaloost, millele pani aluse tema vanaisa ja mida jätkasid tema vanemad.

“Restoraniäris osalevad kahte tüüpi inimesed: halastamatud ärimehed ja need, kes juhivad restorane kirega. Mina kuulun viimaste sekka," pani Carlo Campeol endale diagnoosi.