Kui aasta varem oldi sunnitud neile alistuma ja sellega ka kaotati võimalus mängida esikohale, siis sellel aastal vastastele suurt võimalust ei antud. Tuli suhteliselt kindel võit. Alagrupis alistas Vigala üsna kindlalt ka „Korvpallikarude" võistkonna Tallinnast ja Tamsalu võistkonna. Alagrupist seega I koht ja jäädi ootama vastast B-alagrupist.

Poolfinaali vastaseks saadi „Orub" nimeline võistkond, kus kandvat rolli mängis mitu aastat meistriliigas pallinud ja praegu esiliigas mängiv Margus Klementsov. Mäng oli väga tasavägine ja kulges suuresti nö Klementsovi juhtimisel.

Normaalaja viimane rünnak jäi aga Vigalale ja Rait Ermanni külmavereline viimase sekundi kolmene viis mängu lisaajale. Sealt juba võit Vigalale. Teises poolfinaalis alistas Pärnu-Jaagupi KK Audru meeskonna.

III-IV koha mängus sai näha ohtralt pealtpanekuid ja võistkond „Orub" alistas üsna pingelises mängus „Audru" ja sai teenitud III koha.

Finaaliks oli Kivi-Vigala Põhikooli väike võimla puupüsti rahvast täis. Ise olen selles saalis mänginud oi kui palju mänge, aga sellist kaasaelamist pole veel kuulnud. Iga Vigala korvi peale oli kisa meeletu. Ka finaal Jaagupi ja Vigala vahel kulges vastaste dikteerimisel. Vastased sõna otseses mõttes jooksid meist teerulliga üle. Võistkond vahetati lühemaks ja publiku marulisel kaasaelamisel jäi taaskord normaalaja viimane sõna Vigalale ehk RAIDILE. Taaskord viimase sekundi tabav kolmene ja lisaaeg oligi reaalsus. Lisaajal visati vaid üks korv. See tuli õnneks Vigalalt ja esikoha tants võis alata.

Üldjärjestus: I koht Vigala (Marko Kreuz, Rait Ermann, Ando Hints, Martin Üürike, Siim Krusell, Ott Krusell), II koht Pärnu-Jaagupi KK, III koht Orub, IV koht Audru, V koht Vanakas, VI koht Tamsalu, VII koht Korvpallikarud. Turniiri parimaks mängijaks tunnistati Ott Krusell Vigala võistkonnast. Täispanga tõid seekord Vigalale Ott ja Rait, kes võitsid ka viskevõistluse. Hea meel oli vaadata, kui palju Vigala mängijaid jagub ka teistesse võistkondadesse. Vanameister Jaano Konnapere veab aastaid Tamsalu noori, Anre Kuldja mängis kandvat rolli Vanaka võistkonnas, Marek Orub on aastaid toonud siia omanimelist võistkonda.

Täname Vigala vallavalitsust. Suured tänud Kai Paat ja Tõnis Liiva aastatepikkuse lauas konutamise eest, suured tänud kooli kokkadele suurepärase supi eest. Erilised tänud Kivi-Vigala Rahvamajale. Anu ja Heli Asendamatud. Täname Põder Argot muusika eest. Täname Kivi-Vigala Põhikooli. Tiit Jürnas, suured tänud toetuse eest. Meeletu tänu publikule, kes omad võidule karjus. Järgmine aasta lahinguväljal näeme ...