7. märtsil tähistasime naistepäeva ja tantsule kutsus ans. Vana Kallim.

Jätkub mälumänguturniir. Jäänud on veel märtsis ja aprillis kokku saada ja selgitada parim võistkond. Väga tublid on kõik osalejad.

16. märtsil on hea võimalus kuulda võrratut ansamblilaulu. Igihaljaid viise laulab naisansambel Viska Viit Põlvamaalt Krootuselt. Tulge kindlasti kuulama.

30. märtsil on ettetantsimisel naisrahvatantsurühm Häitsmed. Aprillis selgub, kas saadakse Tallinnasse XXVI Laulu- ja XIX Tantsupeole.

Aprilli esimesel pühapäeval tulevad kokku kõik Võrumaa vokaalansamblid ja Põlva- ja Valgamaa parimad nais-, mees-, sega- ja eakate ansamblid. Sel korral valitakse parimatest parimad. Meie eakate ansambel Meelespea osaleb sellel sündmusel ja õpib hoolega laule.

25. aprillil toimub rahvamajas suur kevadpidu. Külla tulevad Rõuge taidlejad kavaga "Meri põlvini" ja üles astuvad ka meie isetegevuslased. Õhtul teeb tantsumuusikat Raen Väikene.

Eakate klubi Meelespea tantsijad valmistuvad Võrumaa memme-taadi peoks, mis toimub sel aastal 24. mail Antslas ja 25. mail toimub Lõuna-Eesti memme-taadi pidu Viljandis.

31. mail toimub Võrumaa laulu- ja tantsupidu, kus kindlasti tantsib tantsurühm Häitsmed Maire Udrase juhendamisel.

Kohtumiseni meie üritustel! Jälgige reklaami!