Oleme kirjutanud ja esitanud mitmeid projekte välisraha sissetoomiseks. Loodame, et projektid on edukad ja meie taotlused rahuldatakse - see on vallale suureks abiks. Vallad ainult oma rahaga kõike teha ei suuda, sest maksumaksjaid on jäänud meil siin maal aina vähemaks.

Kõige suurem investeering on meil sellel aastal Valgjärve küla jalgtee ehitus. Riigihanke ehitaja leidmiseks kuulutame välja sellel kuul, siis selgub ka lõplik hind. Suur eesseisev projekt on veel Maaritsa vee ja kanalisatsiooni projekt. Taotlus selle rahastamiseks ja ellu viimiseks on esitatud KIK -i.

Eelmise aasta sügisel oli meil Valgjärve rahvaga juttu tänavavalgustuse rajamisest Valgjärve keskasulasse. Plaanime sellega tegeleda juba tänavu. Nii, et lisaks suure jalgtee valgustusele saab ka küla keskele paigaldada mõned postid ja valgustid.

Tellitud on tänava nimede sildid ja maja numbrite sildid. Paigaldame need juba kevadel. Maja omanikel tuleb siin ka ise kaasa lüüa.

Hea meel on, et oleme planeerinud hulgaliselt kultuuriüritusi sellel aastal. Alates küla MTÜ -de üritustest, valla pidudest kuni suure lõõtspillipeoni - Karl Kikkas 100. sünniaastapäev Nendega pakume rahvale lõõgastust ja huvitavat olemist. Suuremad valla kultuuriüritused on kirjas valla kalendris, mille saatsime kõigile peredele eelmise aasta lõpus ning Valgjärve valla kodulehel.

Soovin ikka kõigile valla elanikele õnne, rõõmu, jõudu ja edu tegemistes!