Koroonaturniiri järgselt tänas avakõnega sünnipäevalisi, keda oli kohal sadakond, Saarde valla kultuurikomisjoni esinaine Tiina Kuum. Endise Tihemetsa Sovhoostehnikumi ja praeguse kutsehariduskeskuse töötajana tegi lühikese ja sisuka meenutuse 40-aastasesse spordihoone ajalukku Erna Gross. Meeldiva koostöö märgiks jõudis spordihoone avamisel kingitud Kalevipoeg oma majja tagasi.

Spordihoone praegune juhataja Toivo Tallo jagas endistele ja praegustele töötajatele viisteist tänukirja. Tihemetsa spordihoone ja kutsehariduskeskuse arhiivist kogutud piltidest ja auhindadest pandi maja kasutajate kaasabiga pidulistele üles näitus spordihoone ajaloost. Mis sünnipäev see ilma tordita on? Imemaitsva ja temaatiliste kaunistustega tordi valmistas Tihemetsa enda kondiiter Virve Len.

Väga tasavägiselt kulgenud Tihemetsa ja KiNG vahelise võrkpallimatši võitsid lõpuks tulemusega 3:2 (17-21; 21-18; 13-21; 23-21; 21-19) Kilingi-Nõmme noored, kellest 50% on samuti Tihemetsa enda poisid. Võidukas võistkonnas mängisid Jason Platais, Ranet Leets, Karl Maidle, Janne Tikko, Kert Tikko, Cardo Õunap, võõrustajate poolel Sven Saarpere, Urmas Saarpere, Pille-Riin Saarpere, Ragnar Pähn, Mikk Meeras ja Alar Tatolder.

Täname valda toreda pidupäeva eest. Samuti tänusõnad Maido Kaljurile, kes vedas peokülalisi Tihemetsa ja Kilingi-Nõmme vahel! Aitäh kõigile, kes aitasid pidu ette valmistada!