Elutöö preemia läks sedapuhku jagamisele rahvatantsuõpetaja Tiiu Tomei ja kuusteist aastat Kaiu valda juhtinud Ülle Kiviste vahel. Tiiu Tomei on rahvatantsu õpetanud ja propageerinud üle neljakümne aasta, Ülle Kiviste on ka ise oma kauaaegset vallavanema ametit nimetanud elutööks (vt Kaiu Valla Teataja nr 127 nov 2013.a).

Aasta teoks valiti Rapla Tarbijate Ühistu uue A&O kauplusehoone ehitus ja avamine 2013. aastal. Preemiat käis vastu võtmas Rapla Tarbijate Ühistu juhatuse esimees Väino Sassi.

Aasta kultuuriedendaja aunimetuse pälvis Ülo Sild teatrielu edendamise eest Kaiu vallas.

Kaiu valla tänukirjad said Karine Rajasaar ja Juhan Laansoo Kuimetsa karstiala ehk Iida urgete koristustalgute organiseerimise eest.
_______________________________________________________________

Kaiu valla parimad sportlased 2013

Meie vallas on saanud heaks kombeks tunnustada vabariigi aastapäeval eelmise aasta tulemuste põhjal parimaid ja aktiivsemaid sportlasi. Nii oli see ka sel aastal.

Vastavalt ettepanekutele ja komisjoni arutelule tunnustati alljärgnevaid kodanikke:

Tüdrukud: Pillerin Asperk.

Eesti noorte meistrivõistlustel U 18 vanusegrupis võrkpallis 3. koht. Eesti noorte karikavõistlustel võrkpallis üks 2. ja kaks korda 3. koht.

Poisid:

Tanel Männisalu. Eesti noorte MV 2. koht õhupüstoli 40 lasku ringmärki harjutuses.

Naised:

Teele Smirnov. Eesti MV laskmises finaalis 3. koht spordipüstoli 30 + 30 lasku.

Mehed: Juss Laansoo.

Eesti meister motokrossis MX 1 klassis. MM 15. koht MX 1 klassis. EM 3. koht meeskondlikus pit-bike staadionikrossis Milaanos.

Parim meeskond-naiskond: Kaiu Laskurklubi naiskond

koosseisus Kristel Kaasiku, Teele Smirnov, Triin Tähtla. Eesti MV püstolilaskmises 30+30 lasku 1. koht.

Sportlik perekond: perekond Panker.

Osales Kaiu valla eest maakonna suve- ja talimängudel, maakonna terviseradade seeriajooksul, orienteerumisneljapäevakutel, jalgrattakrossidel jne. Aitasid korraldada vallas mitmeid võistlusi.

Veel kord palju õnne, head tervist ning suured tänud kõigile, kes leidsid aega oma tegemiste kõrvalt esindada meie valda tervislikel ja sportlikel üritustel.

Aivo Sildvee