Kiitmist vajavad ka kõik klubis tegutsevad ringid ja nende juhid ning korraldatavad üritused. Siinkohal toon välja, et küsitluse põhjal võiks Roelas isegi rohkem tegevusi korraldada. Näiteks tunti huvi pere- ja spordiüritustel, töötubades ning talgutel osalemise vastu. Samuti sai positiivset vastukaja Roela vabatahtlik päästekomando.

Loomulikul ei puudunud küsitluses ka negatiivne pool. On asju, mis vajaks veel muutmist ja ümberkorraldusi. Rahul ei olda valla hallatavate teede seisukorraga ja tänavavalgustusega. Kergliiklusteid ja parkla ümbrust lagastatakse, kuna puuduvad prügikastid. Liiga vähe sportimisvõimalusi ja üritusi noortele ning peredele. Päris paljud vastajad olid välja toonud Roela mäe kehva olukorra.

Praeguseks võib juba öelda, et koostöös vallaga puhastatakse Roela mäel rajaääri võsast. Aprillis on kavas korraldada kevadine perepäev, 17. mail on traditsiooniline Roela kevadlaat ning 22. juunil on tulemas suur küladepäev. Jälgige ürituste reklaami ja meie tegemisi Facebookis. Ootame aktiivset kaasalöömist ja toredaid ühiseid ettevõtmisi.

Siinkohal täname kõiki, kes küsitlusel osalesid. Edaspidi ootame Teie arvamusi, soove ja vastukaja meie uuendatud kodulehel - www.roela.ee.