Õhtu jätkus ansambli OkiToki saatel jalga keerutades ning nautida sai ka nalja kultuurimaja ringidelt. Sel korral oli kohalikel taidlejatel kavas üksteise parodeerimine. Iga rühm tegi laval järgi mõnda teist rühma ning esitas enda versiooni nende tantsust. Saime näha, kuidas poiste tantsurühm kõhutantsijateks kehastub ning kuidas „Kuldne iga" KSK metslaste tantsu parodeeris. Kergemuusikakoor tantsis end „Tuhkatralladeks" ja nagu valatult sobis kontserdisse tehniline äpardus, mille laulunaiste poolt kehastatud helitehnik Tõnu korda ajas.

Kuidas öeldaksegi? Kes teeb, sel juhtub! Väga lustakad olid ka „Vallatute kurvide" versioon poisterühma tantsust „Rockime täiega", kus oli täpselt tabatud, kuidas poisid end tantsu ajal kohendama kipuvad ning kogemata valesse kohta joonduvad, 154R tantsis end sellel korral „Vallatuteks kurvideks" ning asus lehmi lüpsma ja piimanaiste polkat tantsima.

Kõhutantsijad hakkasid sel korral hoopis näitlejateks ja „Atsikese" näitlejad lauljateks. Ka kõigi teiste rühmade tantsuparoodiad olid väga humoorikad ning andsid rühmadele võimaluse tutvuda lähemalt teiste kultuurimaja rühmade tantsudega. Nalja oli rohkem kui nabani.

Õhtu edenedes esitasid kohalikud harrastusnäitlejad tantsuks mänginud ansambli Oki- Toki puhkepausil teistkordselt etenduse „Vastutahtmist jõuluvanaks". Näitlejatel laval oli vägagi lõbus, äpardusi juhtus nii mitmeidki, loodame vaid, et ka saalis istunud publik etendust nautis.

Nalja ja naeru jätkus tervesse õhtusse, puudu jäi vaid publikust.

Kutsuksin siinkohal kohalikke üles kultuurimajja külla tulema! Meil toimub erinevaid üritusi igale maitsele. Tulge aga kaema, millega kohalikud taidlejad tegelevad ning milliseid põnevaid kontserte välja mõtlevad !

Tantsurühma 154R juhendaja, Kerli

__________________________________________________________________________

Tänan kõiki esinejaid ja õhtujuht Andrust. Huumor ja naer arendavad hästi inimest, eriti aju. Naer tõstab tunduvalt inimese loomingulisi võimeid. Selleks, et õigesti aru saada huumorist ja tunda mõnu heast naljast, peavad inimese ajus töötama korraga paljud piirkonnad; koos peavad hästi töötama mõlemad ajupoolkerad.

Kes naerab 10-15 minutit päevas muutub saledamaks ilma täiendavate pingutusteta. Iga minut naeru võrdub 1 minuti treeninguga jalgrattatrenažööril.

Naeratus ja naer annavad inimesele puhkust, kõrvaldavad pinged, aitavad vabastada aju mustusest ja "prahist", parandavad aju verevarustust, pidurdavad enneaegset vananemist, aktiveerivad immuunsüsteemi ja isetervendamist jne. Naerge terviseks!

Tiia Uudeberg
kultuurimaja juhataja