Maalehe alal toimub palju põnevat

Messikülastajale pakume Maalehe alal traditsioonilist õnneloosi, võimalust soetada toredaid meeneid ja heade hindadega raamatuid ning tellida Maalehte ja ajakirja Maakodu, et osaleda ka toredate auhindade loosimises.

Puhkenurgas saab messime­lust jalga puhata, ekraani vahendusel kahe möödunud suve "Lauluga maale” parimaid hetki meenutada ja Maalehe toodetega tutvuda.

Kuni emmed-issid ja vanavanemad raamatuid sirvivad ning ajalehti ja ajakirju tellivad, võivad lapsed meisterdada vahva emadepäevakaardi ning võita kasti oma lemmikjäätist Premia tootevalikust, lisaks emale-isale paketi "Maaleht + Maakodu” kolme kuu tellimuse.

Orienteerumismäng väärikate auhindadega

Ka sel aastal korraldab Maaleht koostöös SEB Pangaga orienteerumismängu, kust võivad osa võtta kõik soovijad. Selleks tuleb vastata viiele lihtsale küsimusele, mis käivad messil osalevate ettevõtete kohta. Küsimustiku saab välja printida messinädalal Maalehe veebist või haarata kaasa Maamessil Maalehe boksist.

Nii reedel kui ka laupäeval loositakse küsimustiku täitnud ja tagastanud inimeste vahel välja palju toredaid auhindu mängus osalevatelt firmadelt. Viimasel päeval läheb kõikide mängijate vahel loosi peaauhind, milleks on jalgratas, Maalehe poolaastatellimus ja SEB Panga sümbolitega kingitused.

Kohtumisvõimalusi on teisigi

Nendega, kes Maamessile tulla ei saa, kohtume Türi lillelaadal, Paunvere suurel väljanäitusel ja suve jooksul veel paljudes teistes kohtades.

Maalehe reisihuvilisi ootame sel aastal avastama Lõuna-Itaaliat ning Bulgaariat ja Make­dooniat.

Kohtumiseni Maamessil!