Küsimuste koostajad Dagmar Uibo, Tõnu Talve ja Artur Lõhmus olid tublisti vaeva näinud. Tõnu Talve oli jällegi ka mängujuhi rollis ja punktitabelit pidas seegi kord Artur Lõhmus. Kogu mäng kulges väga tasavägises heitluses. Hiilgemängu tegi Otepää valla võistkond, kes alles viimase küsimusega kindlustas endale etapivõidu ja Valgamaa meistritiitli.

Kogu turniiri võitis siiski Kuke talu võistkond, kooseisus Märt Kiisk, Rein Hiiob, Estra Kink ja Mait Meensalu. Teiseks ja Valgamaa meistriks krooniti Otepää valla võistkond (pildil vasakult Kaido Mägi, Mairold Kõrvel, Urmas Kuldmaa ja Meelis Lill). Kolmanda koha karika ja Valgamaa MV hõbemedalid said Puka valla mehed Eerik Müts, Agur Ostrak, Marko Koort ja Tõnis Mark.

Valgamaa MV pronksmedalid riputati kaela Tõrva võistkonnale, kus mängisid Laine Tangsoo, Jaan Tangsoo, Siim Ausmees ja Andrei Samoldin. Edasi tulid Kodijärve, Valga ja Sangaste võistkonnad. Ja eks meie valla võistkonnad Tüki ja Palupera andsid ka oma tubli panuse.

Auhindadeks said kõik osavõtjad meelepärase raamatu valida. Auhinnalaua aitasid katta Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupp ja Palupera vald.

Nõuni kultuurimaja perenaine Marika Viks kostitas võistlejaid nostalgilise sardelli ja hapukapsaga. Kokkuvõttes saab öelda, et võistlus läks korda. Tase oli hea, võistlesid ju Nõunis hiljuti Maakilb 2014 finaali võinud Räpina Kuke talu, samas sarjas kolmandaks tulnud Otepää vald ja 7. koha omanik Tartu vald. Suur rõõm oli ka uute võistkondade üle. See näitab, et mõttesport on ikka veel au sees ja seda osatakse hinnata. Suur-suur tänu kõigile toetajatele, abilistele ja võistlejatele! Kõik osavõtjad lubasidu ka järgmisel aastal tulla Nõuni mängima. Ei jäägi muud kui öelda kohtumiseni 22. mälumänguturniiril Palupera valla karikale.

Üks küsimus eelmisest mängust: 1925. a septembris toimusid ................ ümbruses Eesti Vabariigi esimesed suured sõjaväe manöövrid, kus kasutati kõiki tol ajal moodsaid relvaliike.
Manöövrid tipnesid Eesti ajaloo ühe suurema paraadiga ............ väljal, kus riigivanema ja sõjaministri ees defileerisid 8000 täies varustuses sõjameest. Kirjutage punktiiri asemele kaks puuduvat kohanime.
Vastus: Otepää ja Palupera.