Tõsi, oma riknema läinud hoidistest vabaneti lihtsalt, kuid kes ütleb seda, palju metsloomi võis end purunenud purkide otsa vigastada? Ilmselgelt sellise teo tegija sellele ei mõelnud. Meie kurvastuseks leiab selliseid risustatud kohti ka Penuja poole sõites. Nimelt Nööri tee ääres on üks looduserisustaja omad purgid koos sisuga ladustanud lausa ühe majapidamise värava kõrvale. Penujas Raudsepal on olukord lausa katastroofiline, kuna taolise „prügimäe" kõrval voolab oja, mis kannab kõik loodusesse laiali.

Igatahes tuleb olla uhke Atika küla tragidele ja hakkajatele naistele, kes hoolivad oma kodukandist ja hindavad sportides puhast ümbrust ja rõõmsaid metsloomi. Ja nii tuligi Lea Mikaadu mõttele korraldada väike „talgu" ja likvideerida loodusest julma inimese kätetöö. Talguga ühinesid Tuuli ja Teele Vaarak ja Sirje Pulk. Meid õnnistati ilusa ilmaga ja kõik sujus plaanipäraselt.

Peale koristustööd tundsime kordaläinud üritusest rõõmu ja ühinesime kõik väiksele tee joomisele ja nautisime Lea meisterdatud talgukooki. Jääme lootma, et midagi sellist enam nägema ei peaks ja las olla see väikseks üleskutseks valla elanikele taoliste olukordade likvideerimiseks. Hooligem oma kodukohast, kallid mulgimaalased!