„Finaali avamängus oli kuni kolmanda veerandaja lõpuni punkt-punti heitlus, kuid siis õnnestus AP Metsal teha 13:0 vahespurt. Teises kohtumises haaras AP Mets kohe initsatiivi ja võitis esimese veerandaja 41:20. Meil veel õnnestus mängu tagasi tulla seisuks 47:41 AP Metsale, kuid siis sai jõud otsa," sõnas Mõisaküla meeskonna kapten ja eestvedaja Aimar Sepa.

Poolfinaalis alistas Mõisaküla kahe mängu kokkuvõttes napilt väga tugeva Kolga-Jaani, kus pallib ka endisi meistriliiga mängijaid. Kokku kogus meeskond turniiril 23 mängust 16 võitu.

Varasem parim tulemus maakonna meistrivõistlustelt oli Mõisaküla korvpalluritel kolmas koht 2010. aastast.

Viimases finaalmängus osalesid Mõisaküla meeskonna koosseisus Rene Koorits, Rasmus Ots (noorem), Mirjo Koit, Ott Varik, Aimar Sepa, Riho Raid, Meelis Rannama, Ahti Muhu, Miko Kotšetov, Mikk Varik, Janno Remmel ja Villu Seepter. Hooaja kestel kuulusid võistkonda veel Karli Kaljula, Taavi Toomla, Magnus Ots, Rasmus Ots (vanem) ja Kristjan Keres.

„Kui toetajaid leiame, siis jätkame kindlasti ka järgmisel aastal, ehkki sõitmine, varustus jmt on üsnagi kulukas. Tahame teha järgmiseks hooajaks ka uued vormid. Kui Mõisakülas leiduks ettevõtjaid, kes tahaksid seejuures oma õla alla panna, hakkaks nende logo meie vormi kaunistama," lisas Sepa.