Pulmavanem Margo kommenteeris meie pidu järgmiselt: „Kui mulle tuli Arest sellise peoideega kiri, siis pikemalt mõtlemata soovisin selles projektis osaleda. Pean oluliseks peo mõtet ja võimalust natukenegi inimestele rääkida pulmakommetest, et esmatutvus traditsioonidega ei oleks alles isiklikul pulmapeol. Loomulikult ei saanud ma rääkida kõigest olulisest ja ka peo formaat oli siiski teine, kuid keskendusime koos Are oma inimestega pulmaametitele, pruudiröövile, kurepuu juures tehtavale ning pruudipärja mahamängimisele. Naljaga pooleks sai läbi tehtud ka kohapeal pulmatseremoonia ning test noorpaarile. Tahan väga kiita Are Huvikeskuse-poolseid peokorraldajaid: Vilja, Kristi, Toivo, Andrus ja Aive, nad olid palju panustanud oma aega ja mõtteid, et pidu oleks rahvale meeldejääv! Juba kostüümid olid fantastilised! Samuti pruudiröövilavastus koos lunastustantsuga oli kenasti teostatud. Kaunistused, pulmakleitide väljapanekust kuni pulmaplakatiteni välja - kiiduväärt teostus. Selline pühendumine peo õnnestumisse on suurim tunnustus korraldajate poolt rahvale, kelle jaoks pidu oli. Soovin edu ja jõudu ka tulevikus."

___________________________________________________________________________

1. mail kell 12.00 on kõigil hea võimalus tulla kaasa elama meie huvikeskuse laste näiteringi esimesele etendusele „Meie õue muinasjutt", kus mängivad meie endi valla lapsed lavastaja A. Niibo juhendamisel. Lastele on näidendi õppimine toonud kaasa mitu pikka kuud harjutamist, seepärast kutsun hästi palju huvilisi esietendust vaatama, et noored näitlejad saaksid selle pingutamise eest ka väärilise tasu - rahvarohke publiku saali.

10. mail toimub järjekordne Suur Are Judopäev, kuhu on oodata peale meie endi noorte võistlejate ka palju judokaid väljaspoolt Pärnumaad. Kindlasti tasub tulla uudistama ja võistlustele kaasa elama.

17. mail kell 19.00 etendub rahva soovil uuesti Huvikeskuse näitetrupi teatrietendus „Talud tagasi". Kuna paljudel jäi aprilli algul etendus nägemata ja suur soov on oma silmaga kaema tulla, siis otsustasime veel kord Ares seda naljatükki mängida. Olge siis tulemas, ootame ka sel korral rohket osavõttu. Kui on inimesi, kes vajavad teatrisse sõiduks transporti - andke varakult teada.

1. juunil toimub pargis traditsiooniline Are valla laulu-ja tantsupidu. Nagu eelmisel aastal, peame üheskoos tantsu ja lauluga ka lastekaitsepäeva ning kutsume laadalisi kauplema.
Endiselt toimuvad majas noortekeskuse toimetamised, spordirahvas mängib võrkpalli, jalgpalli ning toimuvad judotreeningud. Suveks end trimmi lihvijad külastavad tihedalt jõusaali. Koos käivad nii rahvatantsijad ning suured ja väikesed lauljad. Naised koovad kaltsuvaipu ning teevad toredat näputööd.
Lõpetuseks traditsiooniline üleskutse - kui Sul on kodus igav, tule meie majja, siin leiad alati tegevust!
Veel soovin südamest tänada kõiki, kes meie pulmaürituse õnnestumisele igakülgselt kaasa aitasid ning selle peo meeleolukaks ja meeldejäävaks tegid. Ja muidugi - pruutpaar ja pulmakülalised olid PARIMAD!