2010. aasta algusest olen elanud Viljandis. Mulle meeldib selle linna suurus - täpselt paras. Tahtmise korral saab igale poole jalgsi ning samas on Viljandi piisavalt suur, et pakkuda vaheldusrikast ja kena elukeskkonda.

Sama aasta lõpus kandideerisin haljastaja töökohale Karksi Vallahoolduses. Kuigi teadsin, et sellele kohale otsiti vaid ajutist asendajat, olin väga õnnelik, kui osutusin valituks ja sain jätkata tööd oma erialal. Sellest ajast peale on mul olnud privileeg teha tööd, mis mulle meeldib ning teha seda koos parimate võimalike kaaslastega. Hästi toimiv, hea huumorisoonega, kohati lausa maniakaalselt töökas meeskond oli peamiseks põhjuseks, miks jäin edasi heakorratöötajaks. Samadel põhjustel otsustasin kandideerida ka vallahoolduse juhataja konkursil.

Uue juhatajana tahaksin hoida ja võimalusel arendada seda taset, milleni on jõutud kuue tegutsemisaastaga. Pean silmas eelkõige haljastust ja heakorra üldist seisundit. Korrapärase niitmise ja igapäevase prahikoristusega teeb Karksi-Nuia linn suvisel hooajal silmad ette nii mõnelegi omavalitsusele. Igaks suveks on välja mõeldud väiksed uuendused ka suvelillede istutamise osas. Ka selles mõttes eristub Karksi-Nuia teistest linnadest, igal aastal on uued kompositsioonid ja lahendused.

Alati on võimalusi arenguks ja edasiminekuks. Olen enda jaoks ära märkinud mõned kitsaskohad ja puudujäägid, millele tuleks rohkem tähelepanu pöörata. Veidike suuremat ja põhjalikumat uuendust ootab linna keskväljak. Siin on palju mõtlemisainet, eelkõige soovide ja vajaduste, hiljem muidugi ka teostuse osas.

Mulle on algusest peale meeldinud Karksi valla inimeste visadus ja leidlikkus. Ehkki geograafilises mõttes ääremaa, ei lasta sellel oma olemust määrata ja osatakse mõelda suurelt.

Loodan, et minupoolne panus Karksi valla arengusse vastab mulle pandud ootustele.