Peale esimese lause lugemist kohe loo lõppu hüpanud peavad peasüüdlase nime teadasaamiseks siiski lugema järgmist lauset. Parvsaun Linda on ujuv alus, millel on lauad, toolid, mootorid, tantsusaal, päikesetekk ning päästerõngad ja -vestid.

Saunast vette hüpates on võimalik valida vee temperatuuri, kuid see tuleb meeskonnaga eelnevalt kokku leppida. Nad teavad täpselt, kus on sobiva temperatuuriga vesi ning parimad kalapüügikohad. Siinkirjutaja on osalenud kalastusretkel selle parvsauna pardal, maganud mõne tunni laeva ülemisele tekile püstitatud telgis ja asunud varavalges ussi leotama. Tookord tuli välja, et lant toob rohkem saaki kui uss. "Ma pole elus varem nii palju ahvenat näinud!" kommenteeris anonüümseks jääda sooviv nokamütsi kandnud harrastuskalamees, kes oli täies varustuses spinningu laenanud oma õemehe, vennaõe, vennanaise või armukese äia käest tagaselja. Maitseained, katel ning muu vajalik oli käepärast ja nii me saagi kohe söödavaks muutsimegi.

Tavapärane marsruut kulgeb Suislepast mööda Õhne jõge Võrtsjärveni ja sinna jõudes on veteväli lai - kõik Võrtsjärve-äärsed ametlikud ja mitteametlikud sadamad mööda Emajõge Tartuni või Peipsi järveni ning sealt edasi kas või Venemaale (kui viisadega kõik korras on) vahepeatusega Tondisaarel.

Hubasuse, vabaduse ja ohutuse asjus annab Linda silmad ette ka kõige moodsamatele luksuskaatritele.

Loomulikult on kõik teretulnud nautima ökokruiise Linda pardal, kui vaid ajagraafikus sobiv aeg kokku leppida. Lisainfot saab parvsaun Linda kodulehelt: http://parvesaun.ee/