Hiiu Folgi suuremad kontserdid antakse Kassari kiigeplatsil, kus on eraldi väljak muudeks tegevusteks, samuti on seal rida telke ja tegevusi lastele. Kuna paljud pered olidki mudilased kaasa võtnud, läks lisaplats asja ette. Lapsed mängisid küll ka palju muuga, näiteks erilise mõnuga suvesoojas tolmus ning ronisid ka platsil ühe puu osas, nii-et koos lavalt tuleva lauluga meenutas see üsna täpselt von Trappide pere lapsi filmist „Helisev muusika“.

Puul kõlkumise vahepeal käisid nii poisid kui tüdrukud meisterdamas, täiskasvanuid huvitas keskkonnatelk. Suurimaks tõmbenumbriks aga kujunes Psühhobussi nime kandev nurgake, kus räägiti, mis toimub inimese ajus ning miks näiteks vihase näoga inimesed jäävad massis rohkem silma.

Hiiu Folk on jätkuvalt alkoholivaba ning külastajate sõnul annab see õhkkonnas positiivselt tunda. Samuti tunnustati korraldajate nutikust ilma alkoholimüügita üritus ära majandada.

Festival sai alguse neljapäeval Kärdla laululaval. Reedel ja laupäeval on põhipidu Kassaris, saab kuulda Islandi bändi Ylja, Jaan Tättet ja Udupasunat, Chalice’i, Justamenti, Jäääärt, Diskreetse Mango Triot. Samal ajal toimub aga esinemisi kõikjal mujal üle Hiiumaa, näiteks kuuleb Kärdlas ja Käinas Rootsist pärit viiuldajat Daniel Wikslundi ja kitarristi Jonas Strandgårdi.

Pühapäev on kirikukontserdite päralt. Alustame Käina kirikuvaremetest ja sõidame päeva jooksul läbi seitse Hiiumaa kirikut. Kärdlas esineb Laura Remmel, kes on teinud Hiiu Folgi puhuks eraldi kava vanadest kiriklikest rahvalauludest, Kassari kabeli esitab oma loomingut Henry Laks.