See terav olukord sai maakorraldajale Lapinile viimaseks piisaks karikasse, sest tema enda sõnul on finantsnõunik temasse algusest peale suhtunud halvustavalt ja üleolevalt.

Ühel hommikul avastas Tatjana Kriiskamägi, et vallamaja esisele parkimisplatsile on veetud jooned parkimiskastiks ning joonte vahele on kirjutatud “Tanja”. Sel esmaspäeval potsatas aga Kriiskamäe elektronpostkasti kiri Lapinilt, kus ta süüdistab finantsnõunikku kolleegide halvasti kohtlemises ning põhjendamatus teravuste ütlemistes.

Lapin kirjutas: “Sinu parkimismuret arvestades olen ma tänaseks tekitanud sinu autole personaalse parkimiskoha ja ma püüan sellele pühale pinnale oma jalga edaspidi mitte tõsta. Aga iga kord, kui sa selle platsi peale sõidad või seda kas või eemalt vaatad, mõtle sellele, missugust käitumist oled sa ise endale lubanud nii minu kui ka kõigi teiste oma kolleegide suhtes, et sulle selline privileeg on tekitatud. Kui sul seejuures natukenegi piinlik on, siis on veel lootust, et sul on arenguruumi.”