21.05.2015, 13:18
Kostiveres seisab tuliuus lihatööstus
PRIAlt 600 000 eurot toetust saanud, kokku 1,5 miljonit eurot maksma läinud lihatööstuse käivitamine Kostiveres viibib, sest konkurentsi tihenemise tõttu tuleb omanikel algne turustrateegia ümber mängida.

Kostivere Lihatööstuse omanik Allan Kool (vasakul) ja tegevjuht Marco Pärtel usuvad, et tuliuue sisseseadega tuliuues hoones asuv tööstus saab peagi võimeka koostööpartneri, kelle abil hakata kasumlikult toodangut väljastama.
FOTO:
Seni peamiselt kinnisvaraäris tegutsenud Allan Kool ja Marco Pärtel soetasid juba 2008. aasta lõpus hääbumise märke ilmutanud lihatööstuse Kostivere aleviku piiril, et rajada sinna ajakohane tapamaja sigade, veiste, lammaste ja kitsede töötlemiseks ning tootmistsehh eri sortimendis jahutatud liha lõikamiseks ja pakendamiseks.