Maia Mälberg on töötanud Salvestis ligi 50 aastat, Katrin Vernik A Le Coq’is ligi 20 aastat ning Otto Kubo Kalevis üle 60 aasta. Potisepa sõnul ühendab võitjaid lisaks pikaajalisele pühendumisele ka aastatepikkune suur panus ettevõtte käekäiku ja meeskonna vaimu püsimisse. „Nad on abivalmid, professionaalsed ja teevad alati rohkem, kui neilt oodatakse,“ lisas Potisepp.

Esmakordselt toimunud Südamega Tegija konkursist on Toiduliidul plaanis algatada iga-aastane traditsioon. „Kui palusime toidutööstusel esitada omalt poolt üks väärikas kandidaat, saime korduvalt vastuseks, et ühe inimese esitamine on võimatu, kuna neid inimesi on lihtsalt sedavõrd palju,“ ütles Potisepp.

Toiduliit valis Südamega Tegijat koostöös Eesti toidutööstusettevõtete ja avaliku hääletamise tulemusena sotsiaalmeedia vahendusel.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena