23.02.2017, 00:01
Väikesed valged kuradikesed
Mida teha, kui koduses küpsetamistagavaras on vaid munad ja suhkur, ent magusaisu kiusab?
Siis tuleb sellele anduda, ja mitte rammusa koogitükiga, vaid sel korral hoopiski beseedega. See on tõeliselt kohev maiustus, mille valmistamist pisut kardetakse, kuna on levinud arvamus, et sellega on nii palju mässamist ja ega alati õnnestu. Kõige keerulisem beseede valmistamise juures on ootamine, mil nad ahjus küpsevad. Et see võimalikult valutult mööda saata, võib enda tunnikeseks lugema sättida või hoopiski teha õues väikese jalutuskäigu. Nagunii ei saa ahjuust piilumiseks avada, et kas ehk juba annab lootust. Pärast õues veedetud aega on taevalik end maiustama sättida. Tore on veel seegi, et nad maitsevad ühtviisi head nii ahjust tulnuna kui ka järgmisel päeval, muidugi kui neid nii kauaks jätkub.
Oled juba tellija?