Sirje Potisepp on juhtinud toiduliitu alates 2005. aastast. Tema esmased kokkupuuted toidutööstusega pärinevad aga juba 1989. aastast ASist Remedia.

„Toiduliidu juhina on mul põhjust tunda uhkust selle üle, et Eesti toitu hinnatakse ja väärtustatakse aina enam,“ tõdes Sirje Potisepp. „Praegu tekitavad muret poliitilistest otsustest tingitud toiduainete ja jookide hinnatõusud. Samas on hea meel tõdeda, et sanktsioonide põhjustatud piirangud on hoogustanud kodumaise toodangu eksporti uutele välisturgudele.“

Potisepa sõnul on liidu olulisimaks rolliks seista hea Eesti toidu ja toidutootjate väärtustamise ning kodumaise toidutööstuse tuntuse tõstmise eest.

Toiduliit korraldab igal aastal Eesti toitu tutvustavaid kampaaniaid ning annab välja lipumärki Eestis toodetud toiduainetele. Ühtlasi viis liit tänavu juba 23. korda läbi Eesti parima toiduaine valimise. Samuti jätkatakse tööd seadusandlusega, olles seejuures avalikule sektorile arvestatavaks partneriks.

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena