14.03.2018, 16:40
Prantsuse gurmeepäev Eesti toorainetega: palju veini, koort ja võid
Rahvusvahelisel gurmeepäeval 21. märtsil pakuvad mitmed Eesti restoranid ning kutsekoolide kokandusõpilased prantsusepärast menüüd, mis on valmistatud kodumaisest toidukraamist.
![Gurmeeüritusel <em>Goût de France/Good France osaleb ka </em>Chez André restoran Tartust .](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/d9242950-bccf-11eb-b776-8db3f50e07cf.jpg?noup&w=1200&h=711&fx=0.5&fy=0.5&ch=0.8427&cw=1&cx=0&cy=0.079&r=16:9)
Gurmeeüritusel <em>Goût de France/Good France osaleb ka </em>Chez André restoran Tartust .
FOTO:
Prantsuse suursaadik Claudia Delmas-Scherer tõi esile, et Prantsuse kokakunst kuulub 2010. aastast UNESCO kultuuripärandi nimekirja ning selle jätkuna hakati 2015. aastal tähistama rahvusvahelist gurmeepäeva 21. märtsil.“Meil on ikka Eesti tooraine, jäätise valmistame ise oma õppeköögis, nii et katsume kasutada võimalikult kohalikku tooret,” teatas Olustvere Teenindus- ja Maamajanduskooli õpetaja Kaiti Pirs.
Oled juba tellija?