Kell 13.02 teatati, et Kohtla-Järve linnas Ahtme maanteel endise autobaasi territooriumil põleb prügi. Sündmuskohal selgus, et valvur ise süütas prügi asutuse territooriumil (auto varuosad) ja tuule tõttu läks põlema ka autovrakk, mis tules hävines.

30. novembril kell 11:17 sai Häirekeskus teate tulekahjust Tapa vallas Nõmmekülas. Päästjate tuvastasid saabudes, et vanem elanik oli kallanud kuumad söed kuivkäimlasse, millest olid süttinud nii kuivkäimla kui ka 2 m² esiku seina.

Kell 2.44 said päästjad väljakutse Lüganuse valda Vana-Sonda külla, kus inimesed ei saanud kustutada lõket. Sündmuskohal selgus, et lõke läbimõõt on 6 meetrit. Päästjad kustutasid lõket.

5. juulil kella 15.40 paiku kontrollisid piirivalvurid Luhamaa piiripunktis veokit Scania ning avastasid, et kütusepaak on koormarihmaga kinnitatud. Lisaks selgitati, et haagise pidurisüsteemide õhusurvepaagid on ebakindlalt kinnitatud ja haagise esiseina konstruktsioonis on läbivad praod. Sõiduk suunati tagasi Venemaale.

14. augustil kella 10.16 ajal põles Põlvas Ringtee tänaval kuusepuu ja selle alla rajatud onn. Päästjad kustutasid põlengu. Onnist leiti isemeisterdatud kütteseade.

10. septembril teatati Häirekeskusele tulekahjust Jõgeva vallas Jõgeva linnas, kahe kooli vahelisel staadionil. Kahe kooli vahelises pargis oli tehtud lõke keset kõnniteed. Lõkkesse oli veetud pargiinventar - põlema oli pandud puust pingid ning lõhutud jalgtee kõrval oleva valgustiposti lamp. See oli millegagi alla visatud ning samuti lõkkesse visatud. Isikuid tabada ei õnnestunud.

20. oktoobril kell 15.08 teatati Häirekeskusele, et Tõrva linna keskväljaku osa on suitsu täis. Linnakodanik tegi oma kodus põllulapil lõket, milles põletati lehti, oksi ja muid puidujäätmeid. Päästjad kustutasid lõkke.

15. novembril kell 15.03 said päästjad väljakutse Rakvere linna Koidula tänavale, kus mahajäetud majaga kokku ehitatud nn.vanas pesuköögis oli kaks purjus kodutut, kes tegid katkises ahjus tuld. Pesuköögi uks oli suletud, terve ruum oli suitsu täis. Päästjad tõid kodanikud välja.

17. detsembril kell 1.44 teatati, et Viljandis Lossi tänaval on ilusalongi ruumides tulekahju. Päästjad selgitasid, et järelevalveta põlema unustatud küünlast süttisid selle ümbruses kohvioad. Klaasanum süttinud ubadega viidi välja ning tuleoht kõrvaldati.

Ettevaatust: eriti ohtlikud madrats ja taburet

14. jaanuaril teatati, et Narvas I. Grafovi tänaval lõi 51-aastast naist tooliga tema abikaasa. Politsei pidas 68-aastase mehe kahtlustatavana kinni.

Kella 22.46 ajal põles Valgas J. Kuperjanovi tänaval väikebussi Toyota Hiace vrakk ja selle kõrval madrats.

12. aprillil kella 16.41 ajal süttis Põltsamaa vallas Võisiku hooldekodus madrats. Põlengu kustutasid töötajad enne päästjate saabumist.

23. juunil teatati, et Narvas A. Puškini tänaval asuvas korteris lõi 33-aastast meest taburetiga tema 35-aastane elukaaslane.

2. augustil teatati, et Kohtla-Järvel Ahtme linnaosas Maleva tänaval asuvas korteris lõi 28-aastast naist taburetiga tema endine elukaaslane. Naine toimetati esmaabi andmiseks haiglasse. Politsei pidas 37-aastase alkoholijoobes mehe kahtlustatavana kinni.

11. detsembril kell 05:58 sai Häirekeskus teate tulekahjust Põhja- Tallinna linnaosas Sõle tänaval. Ühes korteris oli süttinud madrats, mille korteri omanik oli tulekahju avastades trepikotta viinud ning soovinud madratsit sealtkaudu hoonest välja viia. Madrats aga süütas trepikoja põranda. Päästjate saabudes oli 3. korruse trepikoda suitsu täis, suits oli levinud ka neljanda ja viienda korruse trepikotta. Kiirelt alustati kustutustöödega ning ventileerimisega. Kiirabi toimetas haiglasse 2 inimest, 8 inimest vaadati kohapeal üle.

15. detsembril kell 11.36 teatati Häirekeskusele tulekahjust Kehtna vallas Järvakandi alevis. Päästjate saabudes põles mahajäetud garaažis madrats. Päästjad kustutasid tulekahju.

Kasutatud väljavõtted on pärit päästeameti ja politsei tänavustest pressiteadetest.