1.aprilli varahommikul teatati politseile, et Valgas Võru tänava eramu õuel on joobes kirvega mees, kes sealseid elanikke ähvardab. Keegi vahejuhtumis viga ei saanud. Politsei pidas joobes 31-aastase mehe kuriteos kahtlustatavana kinni ning viis ta esmalt arestimajja kainenema.

Kell 21.22 teatati, et Elva vallas Võsivere külas põletab inimene vaatamata keelule tahtlikult kulu. Päästjad vestlesid isikuga, kes muutus vihaseks ja vabatahtlikult oma tegevust lõpetama nõus ei olnud. Politsei kohale saabumise ajaks lasi mees siiski jalga. Hoonete läheduses poolele hektarile ulatunud kulupõleng kustutati paarikümne minutiga.

22. juunil saabus Narva-1 piiripunkti riigist väljuvale suunale 1975. aastal sündinud Eesti Vabariigi kodanik, kes juhtis sõiduautot Hyunda. Isik esitas dokumendikontrollis juhiload International Drivers License, mis osutusid fantaasiadokumentideks.

26. augustil tekitas 30-aastane mees Jõhvis Keskväljak tänaval asuvas meelelahutusasutuses lõikehaava 45-aastasele mehele. Samuti solvas 30-aastane mees sündmusele reageerinud politseiametnikke ning hammustas ühte ametnikku käest. Vägivallatseja peeti kuriteos kahtlustatavana kinni ja toimetati arestimajja.

Tuttava mehe uskumatud seiklused

26. detsembril tekkis Tõstamaa alevis konflikt omavahel tuttavate 34-aastase ja 20-aastase mehe vahel, mille käigus sõitis 34-aastane mees Kalli maanteel asuva kaupluse parklas sõiduautoga BMW tahtlikult otsa parklas seisnud 20-aastase mehe sõiduautole Audi A6 ja samuti peksis auto omanikku jalgadega, tekitades talle sellega valu.

11. jaanuaril alustati kriminaalmenetlus selles, et Koeru alevikus Ida tänaval lõi 63-aastane mees jalutuskepiga talle tuttavat 77-aastast meest, kes sai viga.

15. märtsil teatati, et Narvas Tallinna maanteel asuva kaupluse juures tungiti kallale 52-aastasele mehele ning rööviti 50 eurot sularaha ja ostukott toiduainete ja alkoholiga. Kannatanu sõnul oli ründajaks tuttav meesterahvas.

18. augustil sai politsei teate, et Pärnus Ülejõe piirkonnas täpselt tuvastamata aadressil lõi 27-aastane meeskorduvalt talle tuttavat 30-aastast meest, kes sai viga.

26. septembril teatati, et Lasnamäel Kanali tänaval lõi endise elukaaslase tuttav mees 45-aastast meest ja tekitas talle valu.

Kasutatud väljavõtted on pärit päästeameti ja politsei pressiteadetest.