Atria lihatööstuse, kellele kuulub kaubamärk Maks & Moorits, turundusjuht Mirjam Endla ütles, et Maks & Moorits verivorstid jätkavad oma aastatepikkust võidukäiku.

Viimati nopiti verivorsti kategoorias auhind novembris, mil Maks & Moorits Tooma verivorstike suitsupeekoniga tunnistati Tallinna Toidumessil parimaks verivorstiks. „Rõõmustame siiralt, et meie verivorstid ei ole ühekordsed hitid, vaid tarbija hindab neid kestvalt.“

Endla sõnul on tänavune verivorsti hooaeg käivitunud täistuuridel, sest võrreldes eelmise aasta sama ajaga on verivorstide müük nende portfellis kasvanud 12%.

„Traditsiooniliselt tõttab tarbija poodi verivorsti ostma esimese lume tulekuga. Kuigi koheva lumevaibaga sel aastal just kiita pole, on lihasõprade isu verivorsti järele endiselt suur.“

Maks & Moorits turundusjuht nentis, et kui „Maitselt mahe verivorst suitsupeekoniga on maitsemeeli rõõmustanud juba varasematel hooaegadel, siis nende väikesed verivorstikesed on selle talve uudistoode.

„Lihatööstused panevad suurt rõhku uute põnevate toodete ja maitsete välja töötamisele. Verivorst on Eestimaa inimeste traditsiooniline jõuluroog, mistõttu oleme väga rõõmsad, et suutsime uue tootega välja tulla, mis kohe esikoha vääriliseks hinnati.“

Eesti Verivorstipeo korraldaja, Eesti Grilliliidu juhatuse liikme Enn Tobrelutsu sõnul on verivorsti valik iga aastaga üha suurem: "Eesti poodides müüakse ilmselt rohkem verivorste kui kusagil mujal maailmas, seetõttu on õige valiku tegemine saabuvate pühade eel järjest keerulisemaks muutunud. Me teeme selle lihtsamaks – verivorstipeol saab degusteerida populaarsemaid ning uuemaid verivorste ja igaüks saab nende seast valida välja oma isikliku lemmiku.”

Kuidas see lugu Sind end tundma pani?

Rõõmsana
Üllatunult
Targemana
Ükskõiksena
Kurvana
Vihasena