03.01.2020, 00:06
Puudulikust hügieenist tulenevaid koduseid toidumürgistusi on rohkem, kui arvame
Kui 70% naistest peseb enne toidu valmistamist alati käsi, siis meeste puhul on neid vaid 56%. Ka muus osas on arenguruumi, selgus maaeluministeeriumi tellitud toiduhügieeni uuringust.
![Eesti Maaülikooli professor Mati Roasto ütleb, et potentsiaalselt ohtlikku toitu ei suuda inimene lõhna järgi ära tunda.](https://images.delfi.ee/media-api-image-cropper/v1/ecafc4a0-c497-11eb-a12c-5f6f02be79a1.jpg?noup&w=1200&h=711&fx=1&fy=0.5&ch=0.8435&cw=1&cx=0&cy=0.079&r=16:9)
Eesti Maaülikooli professor Mati Roasto ütleb, et potentsiaalselt ohtlikku toitu ei suuda inimene lõhna järgi ära tunda.
FOTO:
Kodus kokkavad peamiselt naised – enamiku toite valmistab ise kolmveerand naistest ja veerand meestest. Üldse ei tee süüa veerand meestest ja 3% naistest.
Oled juba tellija?