“Kui seapead keeta, siis tulevad teadupärast ka pekitükid ja vahel kõhretükid. Kui selle kõrval on selline ilusas klaaris tarrendis tailihasült, siis eristub meie sült väga tugevalt.”

Ta räägib, et seetõttu nende sülti nii armastatakse kui ka vihatakse.

“Me saame selle süldi pärast tohutult sõimukirju. Mida te teete? Miks te sellist saasta toodate? Aga see on ju klassikaline eesti sült, mida on aastasadu tehtud. Lihtsalt ei loeta koostisosasid.”

Hormi sõnul saavad nad nädalas oma toodete kohta vähemalt kolm-neli kaebust.

“Olgem ausad, kes teeb, sel juhtub. Osa kaebusi on õigustatud, osa mitte. Väga tihti on ka alusetut väljapressimist, heidetakse keset talve näiteks ette, et meie tootes oli kärbes. Aga vabandage väga, selline asi ju pole lihtsalt võimalik.”