13.05.2020, 15:02
Koroona õpetas nii mõnegi kodukoka leiba küpsetama ja mis peamine - seda ka müüma
Kriisiaeg on pannud perenaisi rohkem aega koduköögis veetma. Seal valminud oivalised toidud jõuavad ka teiste perede söögilauale kas otse koduköögist või sealt välja kasvanud ettevõtetest.
FOTO:
„Kui varem käisid inimesed külas ja saime üksteise valmistatud firmaroogasid mekkida, siis nüüdseks on enda toitudest tekkinud küllastus,” rääkis Võrumaal elav Maiden Paljak. „Kokku me ei saa istuda, kuid saame panna toidu trepile või õue peal üle anda.”
Tema küpsetab sõpradele torti või karaskit, kuid mitte raha eest, toimib hoopis naturaalmajandus – kes kasvatab kanu, toob vastu mune; kes toob hoidiseid või suvel sügavkülma pandud kraami.
Oled juba tellija?