Alates 1994. aastal toimunud erastamisest on nii Tallinna piimakombinaati, selle omanikku Oliver Kruudat kui ka tema ettevõtmisi saatnud maksuvõlad, majandusraskused, segadused ettevõtete omanikeringi, varade ning kohustustega, kuni ASi Tere ähvardas pankrot. Maag Grupp päästis Tere, aga kes soovib, võib seda ülevõtmist nimetada ka konkurendi elimineerimiseks või turu laiendamiseks.

Igatahes sai Maag Terega koos miljoni euro kanti ulatuva maksuvõla. Terele algatati saneerimine, sõlmiti kokkulepped maksuametiga ning ettevõtet kutsuti uuele elule aitama selle kunagine juht Ülo Kivine.

Farmi Piimatööstus öeldakse olevat vanim Eesti piimatööstus, 1850. aastal asutatud Kunda mõisa meierei järeltulija. 1963. aastal moodustati Rakvere piimatoodete kombinaat, mil oli kümmekond tootmistsehhi.

Praegu Maag Gruppi kuuluva Farmi Piimatööstuse otsene eelkäija oli RAS Rakvere Piimatööstus, mis erastati 1995. aastal Rakvere Piimaühistule, ent juba 1997. aastal omandas Inglise firma Alpamayo Ltd selles enamusosaluse ja moodustati AS Rakvere Piim. Viimane töötas 1999. aastal välja kaubamärgi Farmi.

Aastal 2007 omandas Rakvere Piima aktsiad Maag Piimatööstus ja ettevõtte ärinimeks sai Farmi Piimatööstus. Tänapäeval toimub Farmi tootmine Jõhvis.

Tere ja Farmi ühise firma alla koondamisest loe rohkem siit.