Eesti mees mängis maailma üht levinumat mängu Mega Moolah. Ta ütles, et mängib üldiselt väikeste panustega ja kokkuvõttes on väikses plussis. Nüüd polnud ta ammu mänginud ja sai tõsise šoki, kui tuli jackpot, rääkis ta Optibeti Soome inimestele. „Ma ei ole kunagi peaaegu midagi võitnud. See oli uskumatu tunne, mida mäletan kindlasti oma elu lõpuni. Esialgse šoki järel hakkasid pidutsema. Mu naine ja kaks last ei uskunud võitu enne, kui näitasin neile oma saldot.”
Mees tunnistas ka, et magada ta järgmisel ööl ei saanud, aga sellest pole midagi, sest ta pidas nagunii öö läbi pidu.

Nagu öeldud, lõpetas ta töö ehitajana kohe, aga ees ootab meeldivam ehitus, nimelt oma maja, mille jaoks ta siiani polnud pangalt laenu saanud.

Võitja sõnas, et elu on nüüd palju ilusam, kuna pole vaja enam tööl käia ja saab pühenduda perele. Edaspidi tahab ta elada koos perega Eestis.

Raha lubab ta kulutama hakata esmalt majale, siis autole, aga ta on mõelnud ka heategevusele. Ta kavatseb küsida ka investeerimisnõu, mida on juba jaganud ka Optibet. Rohkem raha peale mängida mees ei kavatse.
Sageli on suurte võitude võitjatel n-ö katus ära sõitnud. Kuus ja pool miljonit võitnud Eesti mees sõnas, et tema kavatseb oma uut elu võtta rahulikult, kuigi esimesel ööl pidutses suurest võidujoovastusest. Nüüd ütleb ta, et kiiret pole enam kuhugi, ei tööle ega raha kulutama.

Siit saab vaadata simulatsiooni Eesti mehe võidumängust.