Peipsi ääres on praegu kõige külluslikum aeg, mil valminud on kõikvõimalikud aia-, metsa ja põllusaadused. Kõigest sellest valmistavad 43 pop-up restorani Vasknarvast Saaboldani roogasid külastajate rõõmustamiseks. Samuti saab sel nädalavahetusel Peipsimaa paljudest müügipunktidest kaasa osta kogu seda rikkust, mis Peipsi ääres kasvab.

Foto Ülle Jukk

Sel aastal saab Peipsi toitu nautida lisaks ka sadamates, kus kahepäevarestoranidena ootavad Vasknarva, Mustvee, Tartu Lodjakoja, Luunja, Räpina, Lobotka ja Värska sadamad.
Pop-up restoranid on avatud 21.augustil kell 11-21 ja 22.augustil kell 11-17.

175 kilomeetrine teekond annab hea hajutatuse võimaluse ja enamuse restoranide tegevused toimuvad väljas. Jälgitakse kehtivaid külastajate piirarve ning Covidi vaktsineerimis-, läbipõdemis- ja testitõendit ei ole vaja esitada.