Toreda riputatava seinakaunistuse valmistamiseks läheb vaja ümmargust rõngast (see võib olla juba valmiskujul või painutada ise okstest), jämedat lõnga, nööri või paelu, kuivatatud taimi, hõbedast või kuldset peenemat käsitöötraati, kääre ja traadi lõikamiseks tange. Kaunistuse suurus sõltub soovidest ja olemasolevast materjalist.

Kõigepealt katke rõngas jämeda nööri, lõnga või paelaga. Seejärel punuge särava käsitöötraadiga väike aluskarkass, millele hiljem on mugav taimi jms kinnitada. Milliseid taimi ja kui palju kasutada, sõltub maitsest ja igaühe eelistustest.

Kindlasti tuleks lisada ka riputamiseks sobilik aas. Selle võib teha traadist, siis jääb see vaevumärgatav. Efektsema riputusaasa saab robustsest jämedast nöörist.

Kuna taimne materjal kipub valguse käes kergesti pleekima, tasuks selline kaunistus riputada pigem päikese eest varjatud nurka või esikusse.
Võilillenuttidest saab vaimuka dekoratsiooni.

Võilillenutid purgis

Vahva dekoratsiooni saab ka õitsenud võilillenuttidest. Nii on võimalik efektselt esile tuua ka kodus leiduvaid huvitava kujuga klaasist anumaid, olgu nendeks siis pudelid või purgid.

Klaasist anum võib olla küll värviline, kuid kindlasti võimalikult läbipaistev – nii tuleb sinna pandu kenasti esile.

Hea kui anum oleks suletav, sest nii ei pääse tolm ligi ja dekoratsiooni hooldamine on lihtne.

Kindlasti jälgige, et talletatav materjal oleks kuiv, sest niiske materjal läheb kiiresti hallitama ja ilust ei jää palju järele.