Režissöör Guillermo del Toro seiklusfantaasia tegevus leiab aset külma sõja aastatel USAs. Valitsuse üliturvatud laboris koristajana töötav tumm Elisa (Sally Hawkins) elab eraldatuses. Tema elu muutub täielikult, kui ta koos kaastöötaja Zeldaga (Octavia Spencer) avastab salajase eksperimendi iseäraliku katsealuse.

Dokk Vene küberarmeest

Esmaspäeval, 14. veebruaril kell 22.10 on ETV eetris eelmisel aastal valminud Saksa dokumentaalfilm „Venemaa küberarmee”.

Vene küberhäkkeritel on aastaid olnud riikidevahelises allilmavõrgustikus kandev roll ja Venemaal lastakse neil segamatult tegutseda. Vene küberarmee sekkub teiste riikide valimistulemustesse, nad tungivad valitsusvõrgustikku, varastades miljoneid dollareid. Kreml on oskuslikke häkkereid, kes teevad riigi räpast tööd, süsteemselt oma huvides kasutanud.

Prantsusepärane luksus

Pühapäeval, 20. veebruaril kell 19.15 jõuab ETV ekraanile film „Prantsuse luksustööstuse sünd”. XVIII sajandil pani Prantsusmaal luksustööstusele aluse Päikesekuningas Louis XIV, kes koos oma nõunikega leidis geniaalse võimaluse riigikassa täitmiseks. Uue majandusharu ajalugu on tulvil põnevaid keerdkäike, kus võidu nimel ei põlatud ühtki vahendit, sh tööstusspionaaži, mõrvu, altkäemaksu ja lausa sõjapidamist. Tehnilised uuendused, teaduslikud avastused, avantüürid ja intriigid on luksuskaupade tootmisest teinud Prantsusmaa ühe suurema ekspordiartikli, mis viib prantsusepärase luksusearmastuse kõikjale üle maailma.