Sepakunsti ajalugu peitub ka kuulsates Jaapani kokanugades. Uurime, millised noad peaksid köögis olema, kuidas neid teritada ja hoida, et nendega toiduvalmistamine pakuks vaid naudingut.

Nuga on kõige olulisem tööriist puukäsitöölise riistakastis. Muhu meister Rein Unn tutvustab oma vestmiseks, voolimiseks ja uuristamiseks vajalikke nuge ja voolib valmis ka ühe puulusika. Kui hea nuga käepärast ja Reinu juhtnööride järgi toimida, siis ühe puulusika vestmine ei käi üle jõu kellelgi.

Targu Talita ajakirja veebruari-märtsi number müügil kõikides perioodikat müüvates kauplustes.

Meisterdamisideid pakume ka näputöö harrastajatele. Taaskasutusideena võtame käsile seisma jäänud kampsunid, teeme neist diivanipatju ja mõnest kampsunist saab isegi moeka mütsi.

Lisaks sellele valmistume sõbrapäevaks ja anname nõu, kuidas üllatada sõpra väikese isetehtud kingitusega.

Muidugimõista valmistume uueks aiahooajaks, sest veebruaris on paras aeg panna idanema seemnekülvid. Tiina Paasik kordab üle ka kõik põhitõed, mis kõikide külvide puhul kehtivad.

Kui tomati-tšilli-paprika on üpris tavalised, siis võiks vahelduseks katsetada ka täiesti eriliste tomatisortide või eksootiliste viljadega. Miks mitte järgi proovida, kuidas läheb kasvama bataat, pudelkõrvits või hiirmelon! Kirjutame ka suvelilledest.

Kevad on ju uute alguste ja heade ideede aeg. Targu Talita veebrauari-märtsi numbrist selliseid ideid leiabki.