Angelica Udeküll: raskel ajal on abiks head ja lihtsad road
(3)„Kui meel on mõru, aitavad lihtsad toidud. Puuküttega ahjus küpsetatud kartulid peekoniviiludega. Või laar vürtsikat suppi. Kilupirukad. Need teevad tuju alati heaks,” soovitab tippkokk, paljudele teleekraanilt tuttav Angelica Udeküll.
Toiduhuvilised olid mitu hooaega laupäevaõhtuti televiisori ette naelutatud, et vaadata, kuidas tippkokk ja jäägitu Eesti maitsete fänn Angelica Udeküll, heledad juuksed tuules lehvimas, autoga Eesti eri kohtadesse sõidab, siis teiste aias peenarde vahel kõnnib ja sahvris uudistab, et midagi maitsvat – ja paigale ainuomast – kokku vaaritada.
Angelica tõdeb, et „Suus sulava Eesti” saate tarbeks mööda Eestimaad sõita, inimestega suhelda ja eri maitseid mekkida oli tohutult huvitav.
„Enne selle saate tegemist arvasin, et tean kodumaisest toidust peaaegu kõike. Nii hea meel on, et eksisin."