Siin õitsva majandusega Georgia osariigis näeb, kuidas kogu elu on põllumajanduse ja toiduga seotud. Oma magistritöö tegin restoraniärist – sellepärast, et see teema huvitab mind ennast ka.

Kas tuleviku mõttes?

Jah, olen mänginud mõttega oma söögikohast.

Su ema Iiris Saluri ütles, et tegid juba viieaastaselt endale ise süüa. Putrusid…

Mulle on alati meeldinud süüa teha. Väljas käin söömas väga harva. Aga kodus mässan igasuguste asjadega – lihast küpsetisteni. Toorjuustu-šokolaadikook tuleb mul päris hästi välja. Mingeid retsepte ma ei kasuta, vaid mõtlen neid ise käigult välja.

Kuulsin, et osariigi pealinnas Atlantas on letid lihast tühjad. Kuidas Athensis lood on, asute ju Atlantast vaid 100 kilomeetri kaugusel?

Ühel päeval tõesti meie kõige suuremas, Walmarti poes, oli lihatoodetest saada ainult ribisid. Neid siis ostsingi. Olen juba tükk aega ribide grillimist oma välja mõeldud kastmetega katsetanud. Aga mida ma pole eriolukorra algusest peale poes siiani näinud, on WC-paber.

Avalehele
30 Kommentaari
Loe veel: