Psühholoogiline triller

Darren Aronofsky filmi “Must luik” peategelane Nina (Natalie Portman) on baleriin, kes pühendanud kogu oma elu tantsimisele. Ta elab koos teda fanaatiliselt toetava ema Ericaga (Barbara Hershey) New Yorgis. Kui lavastaja Thomas Leroy (Vincent Cassel) asub valima oma uude lavastusse “Luikede järv” peaosalist, on Nina esimene valik. Kuid talle pakub konkurentsi uus tantsija Lily (Mila Kunis).

Roll nõuab tantsijat, kes suudaks olla süütu ja graatsiline Valge Luik ning samas ka salakaval ja sensuaalne Must Luik. Nina sobib ideaalselt Valge Luige rolli, kuid Lily on Musta Luige kehastus. Kahe tantsija omavaheline võistlus muutub veidraks sõpruseks. Psühholoogiline triller “Must Luik” on TV3 eetris 28. märtsil kell 23.35.

Peaosas Charlize Theron

Laupäeval, 28. märtsil kell 21.30 tele­esilinastub TV3s USA/Kanada mängufilm aastast 2018 “Tully”. Lugu sellest, et kolme lapse, nende seas vast­sündinu ema Marlo (Oscari võitja Char­li­ze Theron) saab vennalt (Mark Duplass) kingituseks lapsehoidja. Algsed kõhklused ületanud Marlol tekib hooliva, üllatava ja vahel ka keerulise iseloomuga Tully-nimelise (Mackenzie Davis) noore lapsehoidjaga ainulaadne side.