Tänapäeval ei suuda me maaelu autota ettegi kujutada: ühistranspordiühendus kuivab aina kleenukesemaks ning selleks, et linnas tööl käia, lapsi kooli vedada või kasvõi lähimas asulas sisseoste teha, on igal perel vaja autot kui mitte paari. Paraku morjendab meid maal sõiduteede kesine kvaliteet – vihmadega on need porised, kuivaga jälle kohutavalt tolmused. Murekohaks on ka kruusateel kummide alt lendama pääsenud kivid, mis masina koletul kombel ära täksivad.
Kuid sellegi vastu leidub GoGoNano varaaidas imerohi: autokaitsevahend Liquid Skin, mis loob sarnaselt sarja teistele toodetele sõidukikere pinnale üliõhukese, nanomeetrites mõõdetava paksusega täkete, kriimude ning põrutuste eest kaitsva ning vedelikke ja tolmu tõrjuva katte. Nii võib sõita rahuliku südamega läbi pori või mööda tolmavat kruusateed ilma, et auto räpaseks saaks või väikestest kividest kriimustusi ja täkkeid koguks. Nanovahendiga võib katta kasvõi kogu masinapargi ning nõnda välja teenida küla kauneima traktori ja kombaini tiitlid, kui masina peegelsiledalt pinnalt kiiskav sära žüriid just päris ei pimesta.

„Meie nanovahendite eripära seisneb süvitsi töötavas koostises, mis toimib ka materjalide sisekius, seetõttu on kaitse tugevam ning kestab oluliselt kauem – kuni kaks aastat,“ toob ettevõtte juht Kaur Reinjärv välja GoGoNano eelised. „Kui rahast rääkida, siis kogu auto koos velgede ja klaasidega üle piserdamine läheb maksma umbes viis eurot. Ühest pudelist Liquid Skinist piisab nelja-viie sedaankerega auto katmiseks ning pudel Stay Dry’d annab kaitsva kihi kuni kümnele jalatsipaarile,“ lisab ta.

Tellides tooteid kuni 23. juunini GoGoNano veebipoest www.gogonano.com, on ostukeskkonna kassas kampaaniakoodi „MAALEHT“ sisestamisel kõikide toodete hinnad 15% soodsamad.
VAATA, kuidas GoGoNano kaitsevahendid toimivad!

Jaga
Kommentaarid