“On gruppe, kes käituvad korralikult ja pole probleemi, aga vahel on mõni grupp selline mille puhul mõtlen, et minge juba ära, saab rahu,” märgib Saul.

Aasta jooksul käib Elistvere loomapargis 55 000 külastajat ja 16aastane karu Karoliine on nende vaieldamatu lemmik. Ka talviti ei heida mesikäpp tavaliselt magama, kuna toit on iga päev ees ja siis ei pea energia kokku hoidmiseks talveunne jääma. Üks aasta läks mõmmik siiski jõulude ajal magama ja põõnas vahelduva eduga märtsi lõpuni välja.

Kuigi loomapark pani üles sildi, et karu magab ning palutakse vaikust ja ka tee karuaedikuni jäeti lumest puhtaks lükkamata, leidus külastajaid, kes mõmmiku unest ei hoolinud. Sumbati läbi lume vaatama, kas karu ikka tõesti magab ja hõiguti aia taga. Karoliine aetigi lõpuks keset talveund üles, kuid õnneks läks ta suhteliselt ruttu tagasi tuttu.

Elistvere karu pole papist poiss. Kui külastajad püüavad aia taga lärmi tehes ja vehkides teda liikuma saada, siis pahuras tujus karu võib ka külastajaid hirmutada. Kiire ähvardav hüpe aia taga olevate inimeste poole paneb kahejalgsed karjatusega tagurpidi hüppama. Mõmmiku näol vilksatab seda nähes kaval muie. Kui aga loomapargi töötaja talle maiustamiseks tammetõrusid toob, on Karoliina valmis tsirkusekaru kombel kahe käpa peal sitsima.